Wat had ik veel zin in deze shoot. Vader en dochter, hoe lief!

Daantje moest op het begin nog wel een beetje wennen aan de camera, maar dat veranderde toen ze in de lucht gegooid werd en er lekker gek gedaan kon worden. Dat is natuurlijk ook veel leuker dan poses aan nemen en op commando lachen. Niet alleen voor Daantje maar ook voor mij. Het is echt super als er een fijn sfeertje hangt en iedereen gewoon lekker zichzelf kan zijn. 

 

Vervolgens sloten de 2 tantes van Daantje zich ook aan, Suzanne en Nicole. Toen werd het helemaal een gezellige boel. Na de eerste paar foto's begon het opeens heel hard te regenen en kon niet iedereen op tijd schuilen. Gelukkig waren de meiden goed voorbereid en kwamen de kam en haarlak tevoorschijn uit hun tas. Na een tijdje waren de haren weer droog en gingen we gewoon door waar we gebleven waren. Dat vond ik echt top want ik weet niet of ik net zo relaxed gereageerd zou hebben wanneer mijn haar nat geregend werd tijdens een fotoshoot! Maar gelukkig ben ik dan ook de fotograaf en mocht ik deze lieve mensen op de foto zetten en met deze foto's als resultaat!

 

" Marloes is een topper en een topfotograaf! 

Tijdens de shoot had ze alle tijd voor ons. Het was gezellig en ze zorgde ervoor dat we ons goed op ons gemak voelde. Regenbuitje? Natte haren? Maakt niet uit dan wachten we toch even. Ze wilde pas gaan als wij ook tevreden waren. En het resultaat mag er zijn! We zijn super blij met haar foto's. Marloes bedankt! "