Oké misschien is het een beetje raar om te zeggen, maar wat ben ik ontzettend trots op deze shoot. Dit is precies de stijl die ik uit wil stralen. De foto's zijn heel puur, en met het bewerken heb ik er helemaal mijn eigen draai aan kunnen geven.

Natuurlijk heb ik dat voor het grootste deel te danken aan Nico, Juliette en Felise. Wat een heerlijk gezinnetje! De liefde voor hun kleine meisje spat er van af. En wat is ze toch een schattig kindje, ik snap wel dat je haar wil blijven knuffelen.

 

" Tijdens mijn zwangerschap zag ik het eigenlijk niet zitten om foto's te laten maken. Toch werd ik getipt om Marloes te vragen, en wauw wat ben ik daar blij mee geweest! Haar kracht zit in het creëren van een hele pure en ongedwongen sfeer. Door haar vrolijkheid, spontaniteit en fijne persoonlijkheid heb je nauwelijks in de gaten dat er foto's gemaakt worden. Dit is zowel tijdens de zwangerschapsshoot als tijdens de shoot van ons kleine meisje voor ons dé manier geweest. Want eerlijk is eerlijk op de foto gaan is niet onze hobby.

Het resultaat was voor ons verbluffend mooi en waardevol. Gewoon zoals het is, zoals wij zijn... Daar zijn we Marloes intens dankbaar voor! "