II PORTRET // LOVE SHOOT // ZWANGERSCHAP II

 

1-2 personen 

20 foto's digitaal.

€ 170,- 

 

 

 

II NEWBORN II ZWANGERSCHAP II

 

1-4 personen 

20 foto's digitaal.

€ 200,- 

 

 

 

II FAMILIE II

 

1-4 personen 

€10 voor iedere persoon extra tot max. 10 personen

20 foto's digitaal.

€ 200,- 

 

 

 

II Combinatie zwangerschap + Newborn II

 

Wil je graag beide shoots boeken? Dan heb ik een leuke korting voor jullie! Je krijgt dan namelijk €40 korting! 

 

 

 

 

II ONDERNEMER // BEDRIJVEN II

 

 

Interesse in een reportage van jou of je bedrijf?

Stuur me een mailtje met meer informatie dan maak ik een offerte op maat. 

 

 

 

Ik bewerk de leukste foto’s en zet deze in een online galerij met een wachtwoord zodat alleen jullie de foto’s kunnen bekijken. Dit zullen altijd minimaal  80 foto’s zijn in kleur en zwart-wit. Daar kunnen jullie zelf de leukste foto’s kiezen. Afhankelijk van het pakket kun je het aantal foto’s uitkiezen. Vind je toch meer foto’s leuk, dan zijn deze bij te bestellen voor €3,50 per foto. 

Willen jullie graag alle foto’s bestellen? Dat kan dan met een leuke korting, voor €50 extra mogen jullie alle foto’s bestellen.

 

De uiteindelijk uitgekozen foto's worden geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.

 

  

Prijzen zijn incl reiskosten binnen een straal van 20 kilometer rond Heusden ( Gem. Asten) Alle reiskosten daarbuiten bedragen € 0,35 per gereden kilometer.

 

 

 

Trouwfotografie:

 

 

Een van de leukste dingen om te doen vind ik toch wel bruiloften fotograferen. Een dag die helemaal in het teken staat van de liefde. Mensen zijn vrolijk, het bruidspaar op het begin een beetje zenuwachtig maar na het jawoord is dat vaak verdwenen en kunnen ze nog meer gaan genieten van wat hun die dag nog te wachten staat. Het klaarmaken wat zo intiem is met een paar hele belangrijke mensen voor jou erbij die jullie dag al goed laten beginnen. Dat is zo mooi om vast te mogen leggen. Daarna volgen er ook nog zoveel meer mooie en bijzondere momenten zoals de eerste ontmoeting, de shoot, ceremonie, toast, diner en het feest het is een dag waarbij ik heel alert moet zijn maar zelf ook zo kan genieten van de gelukkige mensen om mij heen. Daarom leg ik ook graag jullie bijzonder dag vast. 

Op mijn Facebook en Instagram staan meer voorbeelden van bruiloften die ik al vast heb mogen leggen dus neem gerust een kijkje. 

Wanneer dit jullie aanspreekt mag je contact met mij opnemen en dan stuur ik jullie meer informatie door en plannen we vervolgens een kennismakingsgesprek zodat we elkaar kunnen leren kennen en ik meer van mijn werk kan laten zien. 

Tot snel!

 

Liefs Marloes 💛